Headerfoto DEB Verhuur

Over Den Engelsen Verhuur

Een sterke partner voor flexibele oplossingen

Den Engelsen Verhuur, als onmisbaar onderdeel van de Den Engelsen Groep, staat garant voor een ongeëvenaarde mobiliteitservaring. Als officieel partner van Euromobil Nederland, ondersteunen wij bedrijven met een krachtig netwerk en een uitgebreide vloot van hoogwaardige voertuigen. Wij begrijpen dat betrouwbaarheid, flexibiliteit en inzicht in de uitdagingen van bedrijfswagens cruciaal zijn in de zakelijke wereld. Door onze sterke verbondenheid met de Den Engelsen Groep bieden wij niet alleen diverse oplossingen voor korte, middellange en lange termijn verhuur, maar fungeren we ook als proactieve partner die meedenkt en zich inzet voor het succes van uw onderneming. Den Engelsen Verhuur is de ideale vervoerspartner die verder gaat dan enkel het leveren van voertuigen; wij zijn er om uw bedrijf in beweging te houden en te laten groeien.

Volkswagen Transporter 1280 x 720

Experts in bedrijfswagen verhuur

Bij Den Engelsen Verhuur begrijpen we de cruciale rol die betrouwbaarheid, een uitgebreide vloot en inzicht in de uitdagingen van bedrijfswagens spelen in de zakelijke wereld. Wij zijn er trots op om uw partner te zijn bij het leveren van flexibel transportmaterieel om te voldoen aan de groei bij bestaande of nieuwe opdrachtgevers. Of het nu gaat om een tijdelijke oplossing voor uw wagenpark bij aflopende of tijdelijke contracten, of vanwege economische onzekerheid, Den Engelsen Verhuur biedt diverse soorten bestelwagens en vrachtwagens voor korte, middellange en lange termijn verhuur.

Haalbrengservice 2 1280 x 720

Verhuur als overbruggingsperiode

Onze haal- en brengservice zorgt ervoor dat u snel en efficiënt over uw bedrijfswagen kunt beschikken, terwijl wij streven naar een volledige ontzorging van onze klanten. We begrijpen dat bedrijven momenteel te maken hebben met lange levertijden voor bedrijfswagens, waardoor ondernemers gedwongen worden om op de lange termijn een inschatting te maken van de behoefte aan wagenparkcapaciteit. Om deze uitdagingen het hoofd te bieden, biedt Den Engelsen Verhuur de mogelijkheid om tijdelijk bedrijfswagens te huren voor zowel korte als middellange termijn, als overbrugging totdat uw nieuwe bedrijfswagen beschikbaar is.

Bakwagen 3 1280 x 720

Betrouwbare partner door onze expertise

Als onderdeel van de Den Engelsen Groep putten we uit aanzienlijke ervaring om u optimaal van dienst te zijn. Wij maken maximaal gebruik van de technische expertise van onze verkoop- en onderhoudsafdeling, waardoor u gegarandeerd met een betrouwbare bestelwagen of truck de weg op gaat. De uitbreiding van onze diensten met de verhuur van bedrijfswagens en overige bedrijfsvoertuigen stelt ons in staat om onze klanten uitgebreidere oplossingen te bieden voor hun mobiliteitsvragen. De kwaliteit van dienstverlening bij Den Engelsen Verhuur weerspiegelt de standaard die u van de rest van ons bedrijf gewend bent: wij zijn uw betrouwbare partner in totaaloplossingen voor bedrijfsvervoer, zodat u Altijd Vooruit kunt!